//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Ο Snowden αποκαλύπτει την συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τα Chemtrails

chemtrail

chemtrail

Σύμφωνα με τον Snowden, τα chemtrails είναι η μόνη λύση που μπορεί να προφυλάξει τις ΗΠΑ από την Παγκόσμια Υπερθέρμανση και την αποτέφρωση του πλανήτη!!! … Αλλά με τι κόστος;

Τελικά για τα Chemtrails, ισχύει αυτό που λένε:
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» !!!!

ΜΟΣΧΑ, Ρωσία –

Ο Edward Snowden, ο χάκερ που απέκτησε πρόσβαση σε κάθε μυστική γωνιά του Διαδικτύου κατά τη διάρκεια της θητείας του στην NSA, έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες ενός απόρρητου προγράμματος για να αλλάξει το κλίμα του πλανήτη.
Η συγκλονιστική αλήθεια –όπως λέει– είναι ότι τα chemtrails είναι μέρος ενός “καλοπροαίρετου” προγράμματος με στόχο την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη!

Με τη μυστική συνεργασία των κατασκευαστικών εταιρειών καυσίμων αεροσκαφών, κυβερνητικοί πράκτορες έχουν αποκρύψει προσεκτικά τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται για το κλίμα με τα chemtrail.

Ο Snowden προσθέτει πως αποκάλυψε αυτό το πρόγραμμα, επειδή δεν υπάρχει η επιστημονική εποπτεία της επιστημονικής κοινότητας, δεν υπάρχει καμία δημόσια συζήτηση καθώς και ελάχιστη ανησυχία για τις παρενέργειες, τις οποίες γνωρίζουν μόνο λίγοι προνομιούχοι άνθρωποι, οι οποίοι ενδιαφέρονται –εδώ και δεκαετίες– για το μυστικό πρόγραμμα των chemtrails

Επειδή η αλλαγή του κλίματος αποτελεί μια απειλή για την Αμερικανική γεωργία, έχει επισημανθεί ως ένα θέμα εθνικής ασφάλειας. Με την επιρροή και τη συνεργασία της Monsanto, ένα μυστικό εργαστήριο Γεωμηχανικής –που ονομάστηκε “Muad’Dib”– έχει τεθεί σε λειτουργία από τα τέλη του 1960, και το πρόγραμμα chemtrail αναφέρεται συχνά από τους γνώστες ως «πετράδι του στέμματος» (crown jewel).

Το πρόγραμμα “Muad’Dib” έχει ως στόχο να προστατεύσει το κλίμα της Βόρειας Αμερικής, με κάθε κόστος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει επιτάχυνση της απερήμωσης στην υποσαχάρια Αφρική ή την διασπορά καρκινογόνων ουσιών σε αραιοκατοικημένες περιοχές.
Άλλες παρενέργειες, που οι επιστήμονες έχουν προβλέψει στο Γεωμηχανικό Εργαστήριο για το απόρρητο πρόγραμμα “Muad’Dib”, αφορούν στην ξηρασία του Αμαζόνιου και σε ισχυρές ανεμοθύελλες κατά μήκος της Ανατολικής ακτής.

Ο Snowden δημοσίευσε αυτά τα έγγραφα στο ίντερνετ, μόνο από ενδιαφέρον για την εθνική ασφάλεια, και μόνο η μαρτυρία του μπορεί να δημοσιευθεί. Τα έγγραφα αυτά περιέχουν αναφορές που απευθύνονται από ξένες αντικατασκοπίες σε επιστήμονες και που οι  γνώσεις τους είναι ζωτικής σημασίας για τη βραχυπρόθεσμη επιβίωση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Snowden είπε: “Εάν αυτό το πρόγραμμα ήταν να σταματήσει, οι επιστήμονες πίσω από αυτό πιστεύουν ακράδαντα ότι μέσα σε μόλις ένα χρόνο, το κλίμα της Βόρειας Αμερικής θα βγει εκτός ελέγχου, και οι καταστροφή των καλλιεργειών θα οδηγήσει σε μια σειρά καταστροφικών λιμών που θα ερημώσουν γρήγορα τα αστικά κέντρα.”

Επειδή το πρόγραμμα έχει εκτελεστεί σε μια τέτοια μαζική κλίμακα, οι σκεπτικιστές μπορεί να θεωρήσουν την ιστορία του Snowden απίστευτη. Ωστόσο, ο Snowden εξήγησε ότι το πρόγραμμα “chemtrail” είναι απίστευτα εύκολο να αποκρυφτεί, ιδίως με τη συνεργασία των εταιρειών καυσίμων αεροσκαφών, ένα ζωτικής σημασίας τμήμα του στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος.

Chemtrails Spray System

Chemtrails Spray System

Snowden είπε: «Στις χημικές ουσίες που απελευθερώνονται από τα επιβατικά αεροπλάνα –δήθεν για να βελτιωθεί η αποδοτικότητα– έχουν εισαχθεί κρυφά επικίνδυνα “πρόσθετα”.
Καθώς το αεροπλάνο φτάνει στην ταχύτητα πλεύσης, η θερμότητα και η ατμοσφαιρική πίεση προκαλούν μια χημική αντίδραση, που συνθέτει το άκρως απόρρητο μόριο του διοξειδίου του άνθρακα.
Αυτή η διαδικασία είναι ατελής, και πολλά από τα υποπροϊόντα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα ακόμη και στις πιο ελάχιστες ποσότητες.
Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι ότι αν και τα chemtrails διατηρούν σχετικά σταθερό το κλίμα των ΗΠΑ, οι πολίτες βομβαρδίζονται καθημερινά με μια αόρατη βροχή μορίων άνθρακα, που οι επιπτώσεις στην υγεία είναι εντελώς άγνωστες».

Μετάφραση: antexeistinalitheia.gr από chronicle.su

 

Similar posts

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube