//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Κάτι παράξενο συμβαίνει με την Ανταρκτική!!!

Antarctic_discovery.jpg

Αποστολή στην Ανταρκτική

Η A 10 + σελίδα , δημόσιο φόρουμ, έχει μια σε βάθος συζήτηση για αυτό που ο  συντονιστής του φόρουμ θεωρεί «κάτι παράξενο που ενεργοποιείται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής».

Το Forum mod  ισχυρίζεται ότι  ένας γεωλόγος έχει αποσταλεί στο Neumayer σταθμό στην Ανταρκτική, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου. Η εισαγωγή του σε αυτό το θέμα συνοψίζεται ως κατωτέρω και συζητήθηκαν πολύ περισσότερο σε βάθος η έκθεση που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο βίντεο που ακολουθεί. Παραδόξως, ο ισχυρισμός αυτός μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από ότι θα περίμενε κανείς.

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλη σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προερχόταν κάτω από τον πάγο, ενώ ο πάγος έλιωνε.

Αυτό είναι, όταν όλα έγιναν πραγματικά περίεργα. Μέσα σε λίγες μέρες μια ομάδα απεστάλη από τις ΗΠΑ, με βαριά χωματουργικό εξοπλισμό. Όλα ταξινομούνται και μόνο μερικά μέλη του σταθμού είναι μυημένοι. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους απεστάλη στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν, κάτω από τον πάγο. Περίπου 4 ώρες μετά η ομάδα και ο εξοπλισμό της πήγαν στο χώρο που όλα ήρθαν πίσω. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.

Τι είναι  πιο ανησυχητικό, είναι το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας, καθώς και το βλέμμα στα πρόσωπα από τα λίγα παιδιά στο σταθμό που είναι εν γνώσει τους τι έγινε όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι  ενεργούν ακανόνιστα.

Τώρα αυτό είναι εντελώς εκτός ορίων για εμάς, ενώ φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ. Η φήμη είναι για μια άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ, που έρχεται να επαναλάβει την έρευνα από το Σώμα Μηχανικού του Στρατού.

Η συζήτηση για ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κάτω από την Ανταρκτική ξεκινά περίπου στα 30 δευτερόλεπτα  σε αυτό το βίντεο.

Similar posts

Κανένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube