//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Οι Ιρανοί αποκαλύπτουν πως οι Εξωγήινοι κυβερνούν την Αμερική

White House


Ανδρείκελα χωρίς πραγματικές εξουσίες είναι ο πρόεδρος Ομπάμα και η κυβέρνησή του. Στην πραγματικότητα την Αμερική κυβερνά μια φυλή λευκών, ψηλών εξωγήινων, που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία. Αυτό … αποκάλυψε Ιρανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, βασισμένο σε έγγραφα που ο Έντουαρντ Σνόουντεν έκλεψε από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας…

«Έγγραφα που διέρρευσαν από πράκτορα της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι τις Ηνωμένες Πολιτείες κυβερνά σήμερα η ίδια ψηλή, λευκή φυλή εξωγήινων, που κυβερνούσε και την Γερμανία επί Χίτλερ. Στην ουσία η Αμερική κυβερνάται σήμερα από δύο κυβερνήσεις: εκείνη που εκλέγεται για το «θεαθήναι» και την πραγματική, εκείνη των εξωγήινων, που κυβερνά από το παρασκήνιο».

Την εκπληκτική αυτή αποκάλυψη έκανε το Αγγλόφωνο Ειδησεογραφικό Πρακτορείο του Ιράν «Fars News Agency», το οποίο επικαλείται σοβαρότατες Ρωσικές πηγές. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «αδιάσειστα στοιχεία», που αποδεικνύουν την εξωγήινη επέμβαση στις ΗΠΑ, περιλαμβάνονται σε απόρρητη έκθεση της Υπηρεσίας Αντικατασκοπίας της Ρωσίας.

Τα στοιχεία περιέχονται, σύμφωνα με το Ιρανικό πρακτορείο, ανάμεσα στα 2 περίπου εκατομμύρια έγγραφα που πήρε από το Αμερικανικό Πεντάγωνο και την NSA ο γνωστός Αμερικανός πρώην πράκτορας Edward Snowden, που έτυχε πολιτικού ασύλου στη Ρωσία. Από τα έγγραφα αυτά προκύπτει η «αδιαμφισβήτητη απόδειξη» ότι «εξωγήινοι καθοδηγούν την Αμερικανική Εσωτερική και Εξωτερική Πολιτική από το 1945».
 
Μάλιστα το Fars συνδέει τις αποκαλύψεις αυτές με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Υπουργού Άμυνας του Καναδά, Paul Hellyer, ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τακτικά τον πλανήτη Γη κι ότι ο ίδιος είναι σε θέση να το γνωρίζει αυτό πάρα πολύ καλά, μέσα από τις απόρρητες εκθέσεις που πήγαιναν και κοντά του.  
 
Για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το «σκοτεινό καθεστώς», προσπάθησε να αποδείξει ο Αμερικανός φυγάς της NSA (Edward Snowden ). Μάλιστα το FARS αναφέρει πως η απόφαση του πρώην Καναδού υπουργού Άμυνας Paul Hellyer να βγει προς τα έξω μιλώντας για παρουσία εξωγήινων στη Γη, επιβεβαιώνει το γεγονός αυτό.
 
Ο Καναδός πρώην υπουργός Άμυνας έκανε τις σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή SophieC του Ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού Rusia Today. Αναφέρθηκε μάλιστα κι αυτός στους «ψηλούς λευκούς» –ένα από τα είδη των εξωγήινων που βρίσκονται στη Γη– που εργάζονται με την Αμερικανική Αεροπορία στην μυστική αεροπορική βάση στη Νεβάδα. Το θέμα περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ καθώς η αναφορά της FSB λέει πως οι «ψηλοί λευκοί» που συνεργάζονται με την Αμερικανική Αεροπορία είναι το ίδιο είδος εξωγήινων που βρίσκονταν και στη Ναζιστική Γερμανία τη δεκαετία του 30 και 40.
 
Το Fars «τεκμηριώνει» την παρουσία των εξωγήινων στην Ναζιστική Γερμανία επισημαίνοντας ότι στο τέλος της δεκαετίας του 30 είχε μόνο 57 υποβρύχια και όταν άρχισε ο πόλεμος, σε χρόνο μηδέν βρέθηκε με 1163 τεχνολογικώς άρτια σκάφη. Κάτι που προφανώς δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να επιτευχθεί και εξηγείται μόνο με την επέμβαση εξωγήινων δυνάμεων.
 
Τα έγγραφα του Snowden υποτίθεται πως αποδεικνύουν ακόμη ότι το «παρακράτος» εγκαθιδρύθηκε το 1954 κατά τις μυστικές συναντήσεις του εξωγήινου αυτού είδους με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower.
 
Στην παρούσα φάση, η μυστική ατζέντα των λευκών ψηλών εξωγήινων προβλέπει πλήρη έλεγχο του διαδικτύου και εξαφάνιση κάθε πληροφορίας που αναφέρεται σ’ αυτούς. Διότι στόχος τους είναι ασφαλώς να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, που αποβλέπει φυσικά στην παγκόσμια κυριαρχία
 
Προφανώς η πρόσφατη δήλωση του πρώην Καναδού υπουργού και αυτή η είδηση που τώρα διαβάζετε, δεν έχουν περιπέσει ακόμη στην αντίληψη των εξωγήινων διότι  αν τις είχαν δει, θα τις είχαν ήδη εξαφανίσει…

ΑΝΤ1 NEWS
Το θέμα δημοσιεύεται και από το περιοδικό Forbes

  Πατήστε PAGE [2] για να δείτε τα σχόλια που έγιναν γι’ αυτό το άρθρο στο παλιό site

Similar posts

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube