//

contact-icon-small

english

ΑΡΘΡΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ

Η αντιγραφή απαγορεύεται

img499a9eed1e90a, Αγγελική Αναγνώστου, Αντέχεις την Αλήθεια, το χρονικό της αιχμαλωσίας, το τελευταίο κάλεσμα, υπερσύμπαντα, υπερσύμπαν,ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΥΚΛΟΣ

1) ΒΑΘΙΑ ΕΙΣΠΝΟΗ σε οκτώ  ίσους χρόνους  (η εισπνοή δηλαδή γίνεται αργά στην διάρκεια αυτών των οκτώ χρόνων) λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Προσκαλώ, Αναπνοές σε 8 χρόνους

Η εικόνα του οραματισμού είναι:

Η Εγώ Ειμί Παρουσία του οραματιστή η οποία βρίσκεται στα ανώτερα ενεργειακά πεδία του υλικού κόσμου, προσκαλεί το Φως το Αληθινό του Ιησού Χριστού το οποίο ως αδιάσπαστη Ουσία και όχι σαν ενέργεια, έρχεται από την Βασιλεία των Ουρανών (από τους Υπερ-Κόσμους της Αλήθειας).


 2) ΜΕΣΑ ΚΡΑΤΗΜΑ της ανάσας μέσα στο στήθος επί οκτώ ίσους χρόνους λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Απορροφώ, Αναπνοές σε 8 χρόνουςΗ εικόνα του οραματισμού είναι:

Το Φως το Αληθινό διαποτίζει ολόκληρη την Εγώ Ειμί Παρουσία του οραματιστή η οποία βρίσκεται στα ανώτερα ενεργειακά πεδία.


3) ΕΚΠΝΟΗ της ανάσας σε οκτώ (ίσους) χρόνους λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Προεκτείνω, Αγγελική Αναγνώστου, Αντέχεις την Αλήθεια, το χρονικό της αιχμαλωσίας, το τελευταίο κάλεσμα, υπερσύμπαντα, υπερσύμπαν,Η εικόνα του οραματισμού είναι:

Το Φως το Αληθινό προεκτείνεται από την Εγώ Ειμί παρουσία του οραματιστή, προς όλα τα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου (συμπεριλαμβάνοντας και το πυκνά υλικό/φυσικό) και τα διαποτίζει όλα.


4) ΕΞΩ ΚΡΑΤΗΜΑ της ανάσας (κράτημα δηλαδή της αναπνοής χωρίς αέρα στους πνεύμονες) επί οκτώ ίσους χρόνους λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Προβάλλω, Αγγελική Αναγνώστου, Αντέχεις την Αλήθεια, το χρονικό της αιχμαλωσίας, το τελευταίο κάλεσμα, υπερσύμπαντα, υπερσύμπαν,Η εικόνα του οραματισμού είναι:

Το Φως το Αληθινό προβάλλεται από τον οραματιστή που πλέον το κατέχει, όπου εκείνος θεωρεί απαραίτητο. Πχ. σε τυχόν προβλήματα του φυσικού σώματος ή σε καταστάσεις ή σε ανθρώπους όπου διαλύει κάθε κακό ή σε τόπους γενικότερα κλπ.


5) ΒΑΘΙΑ ΕΙΣΠΝΟΗ σε οκτώ  ίσους χρόνους  (η εισπνοή δηλαδή γίνεται αργά στην διάρκεια αυτών των οκτώ χρόνων) λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

αγκαλιάζομαι, αναπνοές σε οκτώ χρόνους,

Η εικόνα του οραματισμού είναι αυτονόητη


6) ΜΕΣΑ ΚΡΑΤΗΜΑ της ανάσας μέσα στο στήθος επί οκτώ ίσους χρόνους λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Η εικόνα του οραματισμού είναι αυτονόητη


7) ΕΚΠΝΟΗ της ανάσας σε οκτώ (ίσους) χρόνους λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Η εικόνα του οραματισμού είναι αυτονόητη


8) ΕΞΩ ΚΡΑΤΗΜΑ της ανάσας (κράτημα δηλαδή της αναπνοής χωρίς αέρα στους πνεύμονες) επί οκτώ ίσους χρόνους λέγοντας νοερά τα παρακάτω λόγια:

Η εικόνα του οραματισμού είναι αυτονόητη


Το παρακάτω ηχητικό αρχείο, βοηθάει πολύ ώστε να κρατήσει κάποιος τους σωστούς χρόνους, χωρίς να λέει νοερά τα λόγια της άσκησης, εστιάζοντας μόνο στον οραματισμό

 

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε μας στο Youtube